keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Uusi aluevaltaus

Tästä se lähtee. Kahden vuoden hauduttelun ja fb-kavereideni tylsistyttämisen jälkeen olen vihdoin päättänyt siirtyä koirakertomuksieni kanssa blogimaailmaan. Ei huolta - kyllä juttuja varmasti vielä fb:n puolellekin riittää

Hieman alustusta ensin itsestäni. Olen aina kuvitellut itseni kissaihmiseksi. Tämä kuvitelma kesti noin 26 vuotta, kunnes törmäsin ensimmäiseen tolleriin eli Novascotiannoutajaan. Olin heti ensisilmäyksellä myyty. Noin vuoden ajan seurasin tiiviisti kahden tollerinartun elämää, kunnes vihdoin sain luvan omaan koiraan.


Oli pääsiäinen 2012, kun vihdoin saimme oman pikkuruisen Nalan kotiin. Viereinen kuva on automatkalta Helsingistä Turkuun, jonka aikana Nala lähinnä vain nukkui.
Muutama sananen myös blogin päätähdestä, Hupihännän Cillasta. Tuttavallisemmin Nala, Nalli, Nalamanteri ja Napustin. Nala on ollut pennusta asti äärimmäisen miellyttämishaluinen ja herkkä, mikä on pitänyt ottaa heti alusta asti kouluttamisessa huomioon. Mitkään pakotteet eivät ole Nalan koulutuksessa tulleet kuuloonkaan. Nalan ollessa noin 10 viikkoinen aloitimme sen kanssa 'pentueskarissa' :) Niin hullulta kuin tuo kuulostaakin, ensikoiran omistajille tuo kurssi oli kultaakin arvokkaampi. Muutamien arkitottelevaisuuskurssien lisäksi olemme harrastaneet tokoa ja agilityä sekä tämän kesän aikana myös nomea ja mejää. Tavoitteena olisi joskus uskaltautua kokeisiin ainakin tokossa, nomessa ja mejässä. Sen aika näyttää mihin asti rahkeet riittää :) Ensisijaisesti Nala kuitenkin hankittiin rakkaaksi perheenjäseneksi <3

Lisäksi blogissa satunnaisesti esiintyy Nalan veljet: Pörri, Roope sekä Fasu. Kun Nala tuli taloon, ei ollut epäilystäkään kuka talossa määrää. Kuitenkaan mitään suurempaa draamaa Nallin tulo ei aiheuttanut - onneksi. Talon vanhin herra oli aikanaan ottanut yhteen kahden huskyn kanssa, joten takeita helppoon sopeutumiseen ei ollut. Onneksi Nala kuitenkin mahtui kastraattien reviirille ja nopeasti sulautui osaksi kissalaumaa.

Tässä tämä alustus. Ensikertaan! 
- Suvi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti