torstai 26. maaliskuuta 2015

Aktiiviloma

Olemme viettäneet varsin aktiivista lomaa alkuperäisten suunnitelmien kariutuessa... Olen saanut nauttia pitkistä aamulenkeistä oikein urakalla. Lisäksi olemme treenaneet sekä tokoa että nomea ja sunnuntaina alkaa vihdoin kauan odotettu rallytoko. Varsin koiramainen loma siis jälleen kerran.

Edellispäivänä teimme lenkin stadiin - kevyet 14 km. Ilman ollessa kuin morsian olisi ollut synti olla sisällä. Matkan varrella piipahdimme kantapaikassamme Cafe Torpanrannassa kahvilla... Lounaalla kävimme ravintola Torissa, jossa puolisoni mukaan on kaupungin parhaat burgerit (tähän mennessä). Mukavia ja viihtyisiä paikkoja molemmat ja mikä mahtavinta: molempiin ovat myös nelijalkaiset (hyvin käyttäytyvät) ystävät tervetulleita.

Meilahdessa


Vähän voisin maistaa...

Tollo otti tirsat


"Kevyt" lounas ;)Tänään heräsimme klo 0600 ja suuntasimme aamulenkille Nuuksioon. Nallilla riitti virtaa ja aiemmin suunniteltu "lyhyt" lenkki venyi lähes kolmeen tuntiin... Metsässä sielu lepää!


Good morning Nuuksio!Aamuhepuli


Yritin valokuvata kuusentaimia (?), minka aikana Nallin oli pakko tulla esittelemään ja syömään keppiään linssin eteen. Hauska tyyppi, ilmeisesti valokuvaus on loppujen lopuksi ihan kiva juttu - ainakin jos siitä saa palkaksi pallon tai nameja...


Palkka itselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti