sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Lomaa kaiholla muistellen...

Loma tuli ja meni. Ihana kesä kaiken kaikkiaan... Kokeiden ja koulutusten merkeissä tuli kierrettyä pitkin Suomea! Täytyy kyllä sanoa, että Suomen kesä on aivan mahtava! Kyllä täällä tuhansien järvien, metsien ja peltojen maassa kelpaa lomailla!

Onneksi kuvia tuli räpsittyä taas reilusti ja syksyn pimenevinä iltoina pystyy kuvien avulla palaamaan uudestaan ja uudestaan kesän tunnelmiin <3

Ennen virallista kesälomaa pidimme pienen viikonloppuloman Lappeenrannassa ja täytyy sanoa, että niihin maisemiin haluan tulevinakin kesinä. Mikäs sen parempaa helteisinä päivinä kun istuskella rannalla ja välillä vilvoitella kristallin kirkkaassa vedessä.


Salpalinjalla Lappeenrannassa

Virallinen loma alkoi vanhempieni luona Harjavallassa elokuun alussa. Lomatunnelmista nautti myös kastraattitrio, joka sai lomailla maaseudun rauhassa omistajien kiertäessä Suomea...

Veljekset ulkoilemassa

Vanhakin innostui leikkimään

Söpis

Fasu vauhdissa

<3
Vanhempieni luota matka jatkui Jyväskylään asuntomessuille... Kotimatkalla pysähdyimme Nalan Lily-siskon luona Joutsassa... Pitkästä aikaa Nalli pääsi leikkimään Lily-siskonsa kanssa. Yhteinen sävel löytyi heti ja vauhtia riitti :) 

Samasta puusta veistetty

Lily ja Nala

Kotiin ajoimme ehkä Suomen kauneimpaa reittiä pitkin Joutsa-Sysmä-Pulkkilanharju-Vääksy... 

Taukopaikalla Pulkkilanharjulla... Nala tapansa mukaan vedessä :)
Vääksy

Lounaalla Vääksyn satamassa

Toisella ja viimeisellä lomaviikolla kävimme Tammisaaressa ja Hangossa. Kesä on rannikkokaupunkien parasta aikaa ja molemmat kaupungit olivat aivan ihastuttavia...

Biitsillä Hangossa
Nalmari nautti vesimelonista
Vesipeto elementissäänKauniit maisemat Hangon Makasiinilla, eikä ruuassakaan ollut mitään valittamista... Terassille olivat myös koiraystävät tervetulleita ;)
Kotimatkalla vielä pysähdyttiin hetkeksi veden ääreen ihailemaan auringonlaskua...

Seuraavaa kesää jo odotellessa... Onneksi välissä on värikäs ja tunnelmallinen syksy, runsasluminen talvi (toivottavasti), aurinkoinen kevättalvi, vihertyvä kevät... Joka vuodenajassa on puolensa, nautitaan siitä mitä milloinkin on tarjolla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti