lauantai 10. tammikuuta 2015

L O M A

Kaksi viikkoa meni niin että hujahti. Miksi aika menee kuin siivillä silloin kun hauskaa? Onneksi meillä kävi kerrankin tuuri ja ilmat olivat lähes koko loman ajan taivaalliset! Tai no, asenteesta ja pukeutumisesta se pitkälti riippuu miten ulkona viihtyy. Koira viihtyy säässä kuin säässä - ainakin useimmiten. Nala tosin on sen verran siniverisempää sukua, että viisto räntäsade, vesisateesta puhumattakaan, aiheuttaa lievää jahkailua lenkeille lähdöissä. Onneksi näitä koiranilmoja ei lomalla sattunut kuin parille päivälle :)

Mitä kaikkea ehdittiinkään tehdä? Joulunvietosta palattuamme ohjelmassa ei ollut mitään sen erikoisempaa, paitsi lenkkiä, lenkkiä ja lenkkiä. Mitä muuta sitä tarvitaan, kun maisemat ovat mitä mahtavimmat ja seurana ihmisen paras ystävä? Kokonaisuudessaan kahdessa viikossa kertyi lähes 100km.

Alla kuvasatoa joululoman lenkkimaisemista...

29.12 lenkkeilimme Espoon Vaakkoissa. Ilma oli kuin morsian, kipakka ja aurinkoinen ;) Nalalla oli tossut käytössä, koska en ollut ehtinyt trimmata sen tassukarvoja ja pakkaslumi teki tassuihin inhottavia lumipaakkuja... Tossut toimivat hyvin niin kauan, kunnes Nala meni kahlaamaan metsäpuroon :/

29.12
Onko mitään parempaa kuin pakkaslumi?

Tossut on mieluisat?
Maailman rakkain tollo <3
Aurinko <3
Mennäänkö?

Aina sitä isiä saa odottaa!
Hei Kuuraparta!
30.12 menimme Kaitalammelle. Lunta satoi ja sitä riitti, vaikkakin se oli jo melko märkää... Kameraa en tuolloin ulkoiluttanut, mutta muutama kuva tuli kännykällä räpsittyä.

Kukkuu!

Lumipallojen tekoa - parasta maailmassa!
31.12 - Se pelättu uudenvuoden aatto. Lähdimme hyvissä ajoin pitkälle lenkille Nuuksioon. Kaikki lumi oli sulanut mukavaksi räntäsohloksi, jossa tarpominen kehitti mukavasti kuntoa ;) Vettä sentään ei tuossa vaiheessa satanut, mutta kuvaaminen sattuneesta syystä unohtui kokonaan. Onneksi Nala ei pelkää raketteja, joten loppuilta sujui melko löysissä merkeissä... Pääsivätpä omistajat jopa hetkeksi juhlimaan vuoden vaihtumista!

Nallin uusi pallo!
Mitä kovempi pauke sitä sikeämpi uni!
1.1.2015 UUSI VUOSI. Uudenvuoden päivän aamuna oli hyvä lenkkeillä pienessä pakkassäässä. Aamuvarhaisella ei kaupungissa tullut vastaan muita lenkkeilijöitä - harvinaista herkkua!

5.-6.1 nautimme kotimaisemista. Täytyy sanoa, ettei maisemat täällä kehä I:n sisäpuolellakaan ole hullummat ;), vaikkei niitä toki voi noihin järvimaisemiin edes verrata! Maanantaina lenkkeilimme Laajalahden maisemissa kipakassa pakkasessa, nauttien kauniista auringonpaisteesta.


5.1.2015
6.1 kävelimme Munkkiniemeen kaakaoille Cafe Torpanrantaan. Nala on jo sen verran kokenut kahviloissa kävijä, että tietää miten niissä käyttäydytään. Kauniin sään innoittamana otin taas pitkästä aikaa kameran matkaan...Nala nauttii auringosta!

Kauniisti muodostunut jää, aivan kuin virtaava vesi...
Pitipä siihen sitten asetella Nallikin...


Ystävät, toverit: Nalli ja Pekka
Kyllä käpyhullu aina kävyn löytää!
Voi mikä painajainen! Näin monta palloa, eikä kaikki mahdu suuhun kerralla :'D

Oliskohan tää hyvä? Ei.
Jos vaikka tää? Ei.
Tämä se on! Eiku...
TÄMÄ!
Joko te meette? En mä vielä valinnut...
Tän mä sit valitsin! Heitellään?Toivotaan, että näitä aurinkoisia pakkaspäiviä on kevättalvella runsaasti! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti